CATIT SENSES 2.0 WELNESS CENTER
CATIT SENSES 2.0 WELNESS CENTER
CATIT SENSES 2.0 WELNESS CENTER
CATIT SENSES 2.0 WELNESS CENTER

CATIT SENSES 2.0 WELNESS CENTER

Sista produkten i lager
379,00 kr
Inkl. moms Beställ innan kl. 14.00 - Leverans samma dag inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck.

CATIT SENSES 2.0 WELNESS CENTER

 

Catit Senses 2.0 Wellness Center kombinerar det gamla Massage Center med några smarta uppgraderingar baserade på omfattande research och åsikter från användare. Produkten är nu större, bättre och mer mångsidig än någonsin!

Catit Senses 2.0 Wellness Center har designats för att vara den ultimata platsen för avslappning. Den har en bred variation av borstar, textur och massageräfflor för att hjälpa din katt att slappna av och sköta sin päls. Alla funktioner är lätta att nå från alla håll för att passa varje katts personlighet.

Om din katt gillar kattmynta kommer de gilla det här. Till Wellness Center medföljer en omgång torkad kattmynta av Kanadensisk kvalitet att spridas på de olika funktionerna.

Den gröna stoppade dynan är mjuk och har perfekt storlek för att lägga sig på och kanske ta en tupplur. Dynan har kardborreband för att fästas i Wellness Center med.

Senses 2.0 Wellness Center har en låg, ergonomisk bas med vågiga massageräfflor på varje sida. Dessa kommer att hjälpa till att stilla kliande och/eller massera, även på ställen som är svåra att komma åt.

Katter tycker om att hålla sig rena och sköta sin päls. För att hjälpa till med det finns flera flexibla kammar för att avlägsna och samla upp lösa hår.

På toppen av Wellness Center sitter ett speciellt massagehjälpmedel som är perfekt format för din katts huvud, hals och ansikte. Ett bra verktyg för att lindra stress och slappna av i allmänhet.

God tandhygien hjälper till att förhindra sjukdomar och dålig andedräkt. När din katt gnager försiktigt på det räfflade huvudet på tandköttsstimulatorn rengör den faktiskt sitt tandkött och sina tänder. Du kan stimulera dina håriga vänner genom att lägga kattmynta på toppen.

Viktigt! Minska mängden kattmynta eller ta bort tandköttsstimulatorn om du känner att din katt riskerar att skada sig på grund av sin upphetsning. Ha alltid uppsikt över din katt när du använder kattmynta på toppen av Wellness Center. Minska genast mängden kattmynta om katten börjar bita våldsamt på den gröna toppen för att förhindra att den skadar sig. Börja med små mängder kattmynta och öka gradvis.

Senses 2.0 Wellness Center är enkel att plocka isär och rengöra. Dynan kan torkas av med en fuktig trasa, medan plastdelarna kan handdiskas. Använd ett milt medel som är fritt från kemikalier eller slipmedel och skölj noggrant efteråt.

Catit Senses 2.0 Wellness Center är utmärkt på egen hand eller i kombination med andra produkter ur Catit Senses 2.0-serien.

787.0160
2 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌