Rör med kattmynta - 8cm

Rör med kattmynta - 8cm

I lager
9,90 kr
Inkl. moms

Rör med kattmynta - 8cm

 

Ge din älskade katt en rolig och kittlande lekupplevelse med vårt rör med kattmynta! Vårt rör är speciellt utformat för att tillfredsställa din katts naturliga instinkt att jaga och leka, samtidigt som det ger dem nöje och underhållning.

Kattmynta, också känt som Nepeta cataria, är en ört som har en stark attraktion på de flesta katter. Dess naturliga doft triggar en spännande respons hos katter och stimulerar deras lekfullhet. Genom att använda vårt rör med kattmynta kan du aktivera din katts sinnen och hjälpa dem att utöva sitt naturliga beteende.

Vårt rör med kattmynta är gjort av högkvalitativt material som är både hållbart och säkert för din katts användning. Det är utformat med en perfekt storlek och form för att enkelt passa i din katts tassar, vilket gör det enkelt för dem att hämta och leka med.

Ge din katt det bästa av lek och nöje med vårt rör med kattmynta! Se hur din katt rullar runt, jagar och roar sig med denna kittlande leksak. Beställ idag och låt din katt njuta av en lekfull upplevelse som de kommer att älska.

04-0080
46 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌