Migrator Goose - Large 40 cm x 16 cm

Migrator Goose - Large 40 cm x 16 cm

I lager
129,00 kr
Inkl. moms

Migrator Goose - Large 40 cm x 16 cm

 

Letar du efter en hundleksak som både är rolig och mysig? Då är Migrator Goose hundleksaken perfekt för din fyrbenta vän! Denna plyschleksak är full av charm och kommer att få din hund att älska leken ännu mer.

Migrator Goose är tillverkad av högkvalitativt plyschmaterial som känns mjukt och skönt i din hunds mun. Dess gulliga design i form av en gås kommer definitivt att locka till lek. Din hund kommer att älska att jaga, tugga och bära runt på denna hundleksak.

Det bästa med Migrator Goose är att den även kan fungera som en tröstare för din hund. Plyschleksaken ger en extra nivå av trygghet och kan vara till hjälp vid separation eller ångest. Med denna leksak kan din hund känna sig lugn även när du inte är hemma.

Utöver att vara mjuk och tröstande är Migrator Goose även slitstark. Den är konstruerad för att tåla intensiv lek och kan motstå starka bett. Så din hund kan engagera sig i timmar av lek utan att du behöver oroa dig för att leksaken går sönder.

Ge din älskade hund en hundleksak som inte bara kommer att ge dem timmar av rolig och interaktiv lek, utan också fungerar som en trygghetsfaktor. Välj Migrator Goose plysch hundleksak för att ge din hund den bästa lekupplevelsen!

137762
3 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌