Loofa Squeaker Mat 33 cm x 11 cm Blandade...

Loofa Squeaker Mat 33 cm x 11 cm Blandade färger m 7 st pip

I lager
129,00 kr
Inkl. moms

Loofa Squeaker Mat 33 cm x 11 cm Blandade färger m 7 st pip

 

Letar du efter den perfekta hundleksaken? Då behöver du inte leta längre! Vår Loofa Squeaker Mat är den ultimata leksaken för din fyrbenta vän.

Denna hundleksak har en mjuk och plyschig yta som är perfekt för din hunds tuggande och lekande. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är både hållbart och tåligt. Med inbyggda squeakers (pip) över hela leksaken kommer din hund att älska att bita ner i den och höra det glada ljudet.

Loofa Squeaker Mat är inte bara en rolig leksak, den har också sina fördelar för din hunds tandhälsa. Genom att tugga på denna leksak kan din hund bidra till att rengöra sina tänder och massera sitt tandkött, vilket kan förebygga tandproblem och främja god munhälsa.

Denna hundleksak är också perfekt för interaktiv lek. Du kan kasta den och låta din hund jaga efter den, eller använda den som en dragleksak för att stärka bindningen mellan dig och din hund. Det finns många olika sätt att njuta av denna leksak tillsammans!

Ge din hund den ultimata belöningen med vår Loofa Squeaker Mat. Din hund kommer att älska den och du kommer att älska att se din hund så nöjd och glad. Beställ din hundleksak idag och få en ny favoritleksak till din bästa vän!

1347914
3 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌