Jumbo Sengångare 59 cm x 33 cm Mjuk plysh m pip

Jumbo Sengångare 59 cm x 33 cm Mjuk plysh m pip

Sista produkten i lager
289,00 kr
Inkl. moms

Jumbo Sengångare 59 cm x 33 cm Mjuk plysh m pip

 

Letar du efter en rolig och interaktiv hundleksak som kommer att få din fyrbenta vän att hoppa av glädje? Då är Jumbo Sengångare den perfekta produkten för dig!

Vår Jumbo Sengångare är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material för att klara av tuffa leksessioner och lekfulla tuggningar. Den är utformad som en sengångare och kommer med en mjuk kropp som gör den enkel för din hund att bära runt och leka med.

Det unika med vår Jumbo Sengångare är den inbyggda pipfunktionen. Varje gång din hund biter eller trycker på leksaken, kommer den att göra ljud för att locka till ännu mer lek och engagemang. Din hund kommer att älska att jaga och gripa tag i den här leksaken om och om igen.

Inte nog med det, Jumbo Sengångaren är även utrustad med flera olika texturer för att ge din hund en varierad och stimulerande roligt lekupplevelse. Din hund kommer att älska att tugga på de olika ytor och utforska varje liten del av den här spännande leksaken.

Förutom att vara ett roligt tidsfördriv för din hund, är vår Jumbo Sengångare också perfekt för att främja tandhälsa. Genom att tugga och bita på denna leksak kan din hund rensa sina tänder och massera sitt tandkött, vilket kan bidra till att minska risken för tandsten och andra tandproblem.

Ge din hund den bästa hundleksaken på marknaden och se hur lycklig och upphetsad den blir med vår Jumbo Sengångare. Beställ din idag och ge din bästa vän en riktigt rolig och stimulerande lekupplevelse!

13-58396
2 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌