Swingin Slevins - Groda 68 cm x 14cm

Swingin Slevins - Groda 68 cm x 14cm

I lager
169,00 kr
Inkl. moms

Swingin Slevins - Groda 68 cm x 14cm

 

Vill du ge din fyrbenta vän en leksak som verkligen får svansen att vifta av glädje? Då har vi lösningen för dig – Swingin Slevins®! Den här hundleksaken i plysch kommer att bli din hunds bästa vän.

Swingin Slevins® är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material, perfekt för hundar som älskar att tugga och dra i sina leksaker. Den mjuka plyschen gör den även skön att snutta och bära omkring på. Din hund kommer inte kunna motstå att göra leken extra spännande genom att skaka på den, tack vare de inbyggda squeakers. Det är som att ha en hundleksak och roligt sällskap i ett!

Men det är inte allt – Swingin Slevins® har också en lång och flexibel kropp som gör den till det ultimata lekredskapet för interaktiv lek. Dra i armar och ben, kasta iväg den som om det vore en boll eller leka apport med din hund. Möjligheterna är oändliga!

Oavsett om din hund är av den aktiva sorten eller föredrar att mysa på soffan, kommer Swingin Slevins® att bli en favoritleksak som håller både kropp och sinne sysselsatt. Den är perfekt för ensamlek eller för att locka till lek med andra hundkompisar.

Så varför inte ge din bästa vän en hundleksak som verkligen får svansen att svänga? Köp en Swingin Slevins® i dag och se hur din hund blir hänförd av denna groda i plysch!

13-22418
3 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌