Wrinkleez - Koala 25 cm x 10 cm

Wrinkleez - Koala 25 cm x 10 cm

I lager
119,00 kr
Inkl. moms

Wrinkleez - Koala 25 cm x 10 cm

 

Introducerar Wrinkleez – den perfekta hundleksaken för din bästa vän!

Är du trött på att din hund alltid river sönder sina leksaker på nolltid? Då är Wrinkleez lösningen du har letat efter! Vår hundleksak i plysch är speciellt designad för att tåla tuffa tag och ge din hund långvarig underhållning.

Det som verkligen sticker ut med Wrinkleez är dess söta koaladesign. Din hund kommer att älska att leka och jaga efter denna gulliga plyschleksak. Så snart den ser den mjuka koalans ansikte kommer svansen att ivrigt börja vifta!

Men Wrinkleez är inte bara söt, den är även hållbar. Vår hundleksak är tillverkad av högkvalitativt material som är starkt nog att stå emot även de tuffaste tuggens krafter. Du kan vara säker på att din hund kommer att ha en lekkamrat som varar länge.

Dessutom har Wrinkleez en speciell textur som ger extra stimulans för din hunds tandkött och tänder. Det hjälper till att rengöra och massera tandköttet samtidigt som det ger en avkopplande effekt för din fyrbenta vän.

Ge din hund det bästa av det bästa. Ge den Wrinkleez – hundleksaken som inte bara är rolig att leka med, utan också hållbar och lite extra omtänksam mot din hunds tandhälsa. Så se till att din hund inte missar chansen att njuta av denna underbara koala!

Köp Wrinkleez idag och ge din hund den leksak den förtjänar!

Observera: Var vänlig och övervaka din hunds lek med Wrinkleez för att säkerställa att den används på ett säkert sätt och för att undvika eventuella incidenter.

13-43015
3 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌