Wrinkleez - Panda 25cm x 10cm

Wrinkleez - Panda 25cm x 10cm

I lager
119,00 kr
Inkl. moms

Wrinkleez - Panda 25cm x 10cm

 

Vill du ge din fyrbenta vän en rolig och gullig leksak att leka med? Upptäck Wrinkleez Panda, den perfekta hundleksaken i plysch!

Wrinkleez Panda är tillverkad av högkvalitativt plyschmaterial som är både mjukt och hållbart. Den har en supergullig design med det klassiska svartvita pandamönstret som din hund kommer att älska. Med sitt realistiska utseende blir denna leksak snabbt en favorit!

Din hund kommer att älska att jaga, tugga och kasta Wrinkleez Panda. Den har en inbyggd squeaker (ljudmodul) som ger ifrån sig en rolig och spännande ljud när hunden biter i den. Detta aktiverar hundens naturliga instinkter och ger den timmar av underhållning och glädje.

Wrinkleez Panda är också lämplig för hundar i alla åldrar och storlekar. Du kan leka med din valp eller ge den som en tröst till din äldre hund. Leksaken är utformad för att vara säker och skonsam mot hundens tänder och tandkött, vilket gör den till ett utmärkt val för hundar som gillar att tugga.

Denna hundleksak är enkel att rengöra, vilket gör den till en praktisk och hygienisk leksak för din hund. Du kan helt enkelt tvätta Wrinkleez Panda för hand om den blir smutsig.

Ge din hund en leksak som inte bara ger glädje och underhållning, utan också stödjer deras naturliga instinkter. Beställ Wrinkleez Panda idag och se din hund glädjas av denna söta och charmiga hundleksak i plysch!

13-43012
3 objekt
No reviews

Leverans samma dag!

Inom Landskrona, Svalöv & Rydebäck. Fri frakt från 700 kr, annars 69 kr. Beställ innan kl 14.00.

Hämta i butik

Hämta din färdigpackade beställning i vår butik i Landskrona. Du aviseras via SMS när ordern är klar.

Leverans till övriga Sverige

Vi levererar till närmaste uthämtningsställe. Frakten kostar 99 kr. Fri frakt från 700 kr.

Kundservice

Tel. 0418 - 210 65
Mail. info@spiggenzoo.se

Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌